Föreningar

Info till föreningar

Äntligen! Här kommer ett förslag på en produkt som er förening kan sälja och tjäna pengar på samtidigt som att ni bidrar till ett mer hållbart kretslopp. Ni kan helt enkelt glömma ”stanken” i fotbollsskorna som tyvärr uppstår eller i många fall redan finns i ett par ”ärvda” skor.

Produkten

ShoeHype är en svensk innovation som på ett ytterst effektivt sätt tar hand om dina stinkande skor & kroppsnära skydd. Vätskan tillverkas i Sverige och den har en unik egenskap som attackerar roten till det onda i vad som egentligen orsakar dålig lukt.

Egenskaper

Människans svett luktar egentligen ingenting men när den blandas med bakterier, svamptillväxt och döda hudceller så bildas denna ”cocktail” som orsakar den obehagliga lukten. ShoeHype reagerar på dessa beståndsdelar samt eliminerar dessa och vätskan ligger kvar och jobbar under lång tid.

HÅLLBARHET NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

ShoeHype består av en patenterad form av långtidsverkande Väteperoxid och restprodukten efter användning är enbart syre & vatten. Vi tillsätter ingen klor, alkohol eller parfym vilket gör vätskan väldigt säker att hantera. Den bleker inte textilier, är extremt skonsam mot läder & gummi samt är inte brandfarlig. Med en alltmer växande ”begagnatmarknad” så är ShoeHype det ultimata sättet endast ärva skorna utan att behöva ärva tidigare användares odör.

Användningsområden

Vår första tanke var att kunna nollställa stinkande sportskor men det har visat sig att ShoeHype fungerar lika bra på de skor man använder till vardags. ShoeHype fungerar dessutom ypperligt på benskydd, i hjälmar, handskar mm. Vi säljer även produkten till husdjursägare som har ”olyckor” inomhus eller om bilen luktar våt hund.

Vi har helt enkelt lyckats knäcka koden hur man på biologisk väg löser odörproblem i vardagen. Oss veterligen så finns det ingen produkt på marknaden som kan presentera samma resultat som ShoeHype gör.

Vi har sålt ShoeHype via vår egen webbshop i Sverige samt även på den tyska marknaden under ca 18 månader och vätskan har tagits emot extremt bra. Vi lanserade ShoeHype mot ”Padelsverige” och bland Sveriges närmare en miljon padelspelare är produkten mycket uppskattad. Nu är det dags att bredda marknaden och varför då inte bland alla fotbollsspelare, innebandyspelare eller inom andra sporter.

Kontakta oss för mer information

BEHÅLL SKORNA LÄNGRE

Skor ska användas längre

Du förlänger livslängden på dina skor genom att använda ShoeHype.

Vår produkt lämnar inga spår i naturen

ShoeHype är 100% nedbrytbar och den gör ingen skada på naturen och kan därför sköljas ner i avloppet. Restprodukten är endast syre & vatten.