OM SHOEHYPE

En spray som bryter ned bakterierna i dina skor

Idéen till ShoeHype föddes en varm svensk sommardag i juli 2020. Människor svettas om fötterna och har så gjort i alla tider men varför börjar det egentligen lukta illa om fötter & skor? Den vetenskapliga förklaringen är enkel då svetten blandar sig med döda hudceller, bakterier och svampsporer. Denna mixtur ligger sen och gror och förr eller senare så börjar det lukta illa. Lukten yttrar sig olika från person till person men i slutänden är detta ett problem för varje individ. Skor som används vid fysisk aktivitet luktar normalt sett värre och detta beror givetvis på att det är en större mängd svett som blandas med fler hudceller.

Inga restprodukter

ShoeHype lämnar inga restprodukter förutom syre & vatten. Den är 100% nedbrytbar av naturen och Ni kan med gott samvete behandla era skor utan att påverka miljön på ett negativt sätt.

SHOEHYPE SPRAY

Dödar bakterier snabbt

ShoeHype har otroliga egenskaper då den vid applicering omedelbart angriper bakterier & svamptillväxt. Riktigt hårt ansatta skor kan kräva fler behandlingar men när du väl har nollställt dina skor så räcker det med att punktvis spraya sulor & skor. En positiv bieffekt är att dina fötter kommer att bli lyckliga då ShoeHype även tar hand om dessa.

Hållbarhet

Genom att behandla dina skor och din sportutrustning med ShoeHype så bidrar du aktivt med att hejda överkonsumtionen i samhället samtidigt som du sparar pengar.

ShoeHype är Made in Sweden!

Egenskaper

ShoeHype innehåller ingen klor, alkohol eller annan kemisk vätska. Man kan ÄNTLIGEN säga att det finns ett medel som tar hand om problemet genom att gå till roten med det onda och utplåna orsaken till dålig lukt. Att försöka dämpa obehaglig lukt med parfym har aldrig riktigt fungerat och ej heller farmors tips med bikarbonat och infrysning. Här är ShoeHype fullkomligt unik i sina egenskaper.

Ladda ner informationsblad här.

BEHÅLL SKORNA LÄNGRE

Skor ska användas längre

Du förlänger livslängden på dina skor genom att använda ShoeHype.

Vår produkt lämnar inga spår i naturen

ShoeHype är 100% nedbrytbar och den gör ingen skada på naturen och kan därför sköljas ner i avloppet. Restprodukten är endast syre & vatten.