OM SHOEHYPE​​

En spray som bryter ned bakterierna i dina skor

Idéen till ShoeHype föddes en varm svensk sommardag i juli 2020. Människor svettas om fötterna och har så gjort i alla tider men varför börjar det egentligen lukta illa om fötter & skor? Den vetenskapliga förklaringen är enkel då svetten blandar sig med döda hudceller, bakterier och svampsporer. Denna mixtur ligger sen och gror och förr eller senare så börjar det lukta illa. Lukten yttrar sig olika från person till person men i slutänden är detta ett problem för varje individ. Skor som används vid fysisk aktivitet luktar normalt sett värre och detta beror givetvis på att det är en större mängd svett som blandas med fler hudceller.

Vätskan är en microbakteriell vätska tillverkad från plant-baserad råvara och den är biologiskt nedbrytbar

SHOEHYPE SPRAY

Neutraliserar bakterier snabbt

ShoeHype har otroliga egenskaper då den vid applicering neutraliserar bakterierna. Riktigt hårt ansatta skor kan kräva fler behandlingar men när du väl har nollställt dina skor eller skydd så räcker det med att punktvis spraya sulor & skor. När du uppnått önskat resultat så lägger du med fördel på ett eller två lager av ”ShoeDeo by ShoeHype” och vips så luktar skorna Mormors tvättstuga.

Hållbarhet

Genom att behandla dina skor och din sportutrustning med ShoeHype så bidrar du aktivt med att hejda överkonsumtionen i samhället samtidigt som du sparar pengar.

Egenskaper

ShoeHype innehåller ingen klor, alkohol eller annan kemisk substans. Man kan ÄNTLIGEN säga att det finns ett medel som tar hand om problemet genom att gå till roten med det onda och neutralisera orsaken till dålig lukt. Här är ShoeHype fullkomligt unik i sina egenskaper.

Ladda ner informationsblad här.

Säkerhetsdatablad

BEHÅLL SKORNA LÄNGRE

Skor ska användas längre

Du förlänger livslängden på dina skor genom att använda ShoeHype.

Vår produkt lämnar inga spår i naturen

Vätskan är 100% biologiskt nedbrytbar.