Illaluktande skor

Shoehype

Vem har inte försökt att rädda ett par stinkande skor? Det har på senare år dykt upp en hel del produkter på marknaden som i första hand drar ut fukt samt tillsätter parfym. Resultatet av detta blir utan undantag att du får skor som känns lite torrare men lukten sitter kvar. Dessutom så har lukten en tendens av att förvärras då mixen av stinkande fotsvett & parfym inte är den trevligaste.

 

Varför luktar det då så illa i skorna? Den kemiska förklaringen är tämligen enkel. Hudavlagringar, hudbakterier samt svamptillväxt blandas med svett och denna cocktail blir inte speciellt angenäm. Svetten kan du aldrig ta bort, ej heller hudavlagringarna men det är här Shoehype träder in. Shoehype eliminerar nämligen bakterier & svamptillväxt. Detta gäller både nya tillkommande bakterier såväl som gamla ingrodda. Ju längre bakterierna har levt i dina skor, desto hårdare sitter dom och det är då man får räkna med att behandla flera gånger.

 

Gamla husmorsknep såsom bikarbonat & frysfacket kanske kan hjälpa för tillfället men det eliminerar inga bakterier och det tar definitivt inte bort lukten. En normal hushållsfrys håller ca 18-20 minusgrader men det finns studier gjorda som visar att bakterier & virus överlever nedfrysning ner till -160 grader.  Samma sak gäller när du tvättar dina skor i tvättmaskinen. Det hjälper för stunden men bakterier & svamptillväxt försvinner inte utan dessa överlever även ett tvättprogram. Slutsatsen är den att man måste nollställa skorna från bakterier & svampangrepp och där är Shoehype ensamt i världen. Metoden är 100% biologisk och restprodukten är enbart syre & vatten. Det låter nästan lite hokuspokus men vi har gjort tusentals tester och resultaten är häpnadsväckande.

 

Mer tips kommer i denna blogg. Håll ögonen öppna!