Slipp problemen med dålig lukt i skor på grund av fotsvett

Har du problem med fotsvett? Fotsvett kan göra så att det skapas en stinkande lukt i skorna, vilket kan störa både dig och människorna runt omkring dig. Men nu finns en lösning på problemet! ShoeHype gör att du kan känna dig bekväm i vetskapen att dina skor luktar gott, även om du ibland drabbas av fotsvett eller tåbira.  

Fotsvett eller ”tåbira” är ett problem för många

Alla drabbas av fotsvett då och då. För vissa människor sker det bara ibland – under extra varma dagar i solen, under veckans hårdaste träningspass eller enbart i vissa slags skor och strumpor. För andra personer är fotsvett ett problem nästan dagligen, oavsett temperatur eller aktivitet.  

Om det stämmer in på dig, så kan du antagligen inte hjälpa att du är en person som ofta drabbas av fotsvett. Visst finns det skor som ”andas” bättre än andra, visst finns det vissa tips som kan underlätta, men mest troligt är det bara så din kropp råkar fungera.  

 Men! När fotsvetten blir till så kallad ”tåbira” och både fötter och skor börjar stinka, då känns det tryggt att veta att det faktiskt finns en lösning på problemet – ShoeHype!  

Eliminerar dålig lukt

ShoeHype eliminerar den dåliga lukten i skorna och dödar bakterierna som är orsaken till att din fotsvett blir till stank. När du behandlar dina skor med ShoeHypes 100 % biologiskt nedbrytbara vätska så behöver du inte känna dig nervös på kontoret, festen eller bussen när du känner fotsvetten komma. Det innebär nämligen inte längre dålig lukt och tåbira.  

Dessutom kommer ShoeHype troligtvis att hjälpa dig med din fotsvett, eftersom du kan känna dig tryggare med att ta av dig skorna – även när du inte är hemma! När du vill duscha av fötterna, byta strumpor eller helt enkelt lufta fötterna en stund så kan du med ShoeHypes hjälp göra det utan att lukten av tåbira sprider sig i rummet. 

Med ShoeHype känner du dig fräsch hela dagen.