Slipp illaluktande skor ShoeHype

Få enkelt bort lukt i skor

Hur kommer det sig egentligen att dålig lukt uppstår i skorna? Det kan kännas jobbigt och pinsamt att känna att ens skor luktar illa, speciellt vid tillfällen där du tvingas ta av dig skorna i sällskap med andra. Ibland kan det dessutom kännas som att vissa aldrig tycks lida av svettiga fötter och skor som luktar illa, medan dina skor börjar lukta illa nästan direkt.  

 Men det behöver inte betyda att det är något fel på dig eller dina skor!  

 Att skor börjar lukta illa beror på flera orsaker. Men grunden är oftast att olika bakterier har fått fäste, så när du använder skorna och foten blir varm eller svettig så leder bakterierna till att skorna luktar illa. Lyckligtvis finns en enkel och effektiv lösning – ShoeHype!  

 Spraya innan och efter skoanvändning, så kan du både förebygga och åtgärda problemen. ShoeHypes beprövade spray bekämpar bakterier och du slipper problemen med skor som luktar illa. 

Varför uppstår dålig lukt?

Att bakterierna uppstår och att skor luktar illa beror som sagt på flera faktorer. Det betyder inte nödvändigtvis att du svettas mer, har smutsiga fötter eller tar sämre hand om dina skor. Det beror helt enkelt på att bakterierna vid någon tidpunkt har fått fäste.  

 Det finns dock ett par saker man kan göra för att försöka undvika illaluktande skor:  

  • Varva mellan olika skor. Bär inte samma skor varje dag, utan låt dina skor få luftas och vila.  
  • Undvik att föra över bakterierna mellan skor. Om bakterierna har fått fäste i ett par skor som börjat lukta illa, så är det lätt hänt att du för över samma bakterier till ett annat par skor om du inte byter strumpor eller tvättar fötterna när du byter skor. Se till att du har rena strumpor alltså! 
  • Testa ShoeHype! Den bakteriedödande vätskan kan användas innan du börjar använda skorna för att förebygga, med jämna mellanrum om bakterier riskerar att få fäste, och som behandling om du redan har skor som luktar illa.