Antibakteriell spray som skyddar dina kläder

Miljövänlig desinfektionsspray som dödar bakterier 

 Det finns många desinfektionssprayer på marknaden som utlovar mer än vad de kan hålla. Kanske lyckas de inte med att faktiskt döda bakterierna eller eliminera dålig lukt, eller så är de gjorda av starka, kemiska ingredienser som kan vara farliga för människa, djur och miljö. Många sprayer kan dessutom bara användas på vissa material, så de kanske kan användas på dina skor men inte skydda kläder.  

 ShoeHype är den miljövänliga, antibakteriella sprayen som kan skydda dina kläder lika bra som den skyddar annan utrustning och skor. Du behöver inte variera mellan olika sprayer och behandlingar när du vill skydda kläder, handskar eller skydd – ShoeHype räcker. 

 Desinfektionssprayen Shoehype tar bort upp till 99 % av bakterierna och skyddar dina kläder på flera sätt. När kläderna hålls fräscha med hjälp av ShoeHypes effektiva spray så förlängs livslängden och du kan använda dina kläder under längre tid.  

Hållbart skydd för kläder

Kanske har du också kommit på dig själv med att undvika att använda den där speciella träningströjan som tycks fått en permanent svettlukt i vid armhålorna? Kanske har du slitit ut dina strumpor, matchställ eller vandringskläder med onödiga tvättar i alldeles för höga temperaturer för att gång på gång försöka döda bakterier och kvalster, och en gång för alla få bort lukten av ingrodd svett?  

 Med ShoeHypes antibakteriella spray kan du ta skydda kläderna på ett skonsamt och miljövänligt sätt i stället. Kläderna håller längre och du slipper behöva tänka på vad du inte kan eller vill ha på dig på grund av lukten.  

 ShoeHype är inte bara miljövänligt på grund av att själva sprayen är helt biologiskt nedbrytbar. Den bidrar också till en mer hållbar livsstil eftersom du slipper tvätta lika ofta, slipper köpa miljöfarliga medel och sprayer, och framför allt slipper ersätta dina illaluktande kläder och andra tyger.  

 Dina kläder är inte förstörda bara för att de börjat luktar illa, ShoeHype räddar och skyddar dina kläder.  Köp ShoHype spray för kläder här