En skospray som tar bort dålig lukt

shoehype skospray för dålig & illaluktande skor

Visste du att svett egentligen inte luktar något? Det är först när svetten kommer i kontakt med bakterierna på huden och i skorna som den dåliga lukten uppkommer. ShoeHype är en fotspray som tar bort bakterierna och den dåliga lukten i dina skor.       

Gå en hel dag i dina skor utan dålig lukt 

 Vi är många som tar på oss skorna när vi lämnar huset på morgonen, och sen tar av dem och låter fötterna vila först när vi kommer hem sent på kvällen. Många jobb och olika sysselsättningar kräver att du ska kunna gå en hel dag i samma skor, och då är det lätt hänt att dålig lukt uppstår. Kanske krävs det till och med att du bär särskilda arbetsskor på din arbetsplats. Då har du inte ens möjligheten att variera mellan olika skor, vilket kan minska risken för dålig lukt.  

ShoeHype är skosprayen som gör att du kan gå en hel dag i dina skor, utan att behöva oroa dig för dålig lukt. Spraya i dina skor innan och efter användning för bästa resultat. 

 Fotspray som förlänger livslängden på dina skor 

 När du använder ShoeHypes skospray och den dåliga lukten försvinner så förlängs faktiskt livslängden på skorna. Hur kan det vara så?  

  • Du kan använda samma skor längre.  

När du har kommit till den punkt att dina skor och fötter börjar lukta dåligt varje dag så kommer du inte vilja använda skorna längre, och därför köpa nya. Med ShoeHypes fotspray kan du använda skorna tills de går sönder – inte tills de börjar lukta dåligt. 

  • Du kontaminerar inte andra skor 

När bakterierna är borta så kan du inte heller föra över samma bakterier mellan olika skor när du byter! Alltså kan även dina andra skor användas längre. 

  • Du slipper tvätta skorna lika ofta 

Många testar att tvätta skorna i tvättmaskin eller med starka medel när de börjat lukta dåligt. Tyvärr sliter det väldigt mycket på skorna. Med ShoeHypes skospray slipper du tvätta lika ofta, och skon håller längre!