Lider du av illaluktande fotbollsskor eller löparskor?

Alla fötter och skor kan drabbas av svett och dålig lukt. Men den som gillar att sporta eller gärna utför andra fysiskt krävande aktiviteter vet att sportskor snabbt blir snäppet värre.  

Känn dig bekväm efter löprundan utan dålig lukt i skorna. 

 Med ShoeHype kan du bibehålla en aktiv vardag och fortsätta med dina sportaktiviteter utan att behöva oroa dig för hur dina skor kommer att påverkas. Plötsligt kan du känna dig bekväm med att ta av dig löparskorna när du kommer hem eller slänga av dig fotbollskorna i omklädningsrummet utan att behöva tänka på hur det kommer lukta. Det är nämligen stor skillnad på lukten av ny svett efter ditt träningspass, och stanken av ingrodd svett där bakterier och odörer har fått växa till sig under tid. 

 ShoeHype hjälper inte bara mot stinkande skor, utan även för mycket annan utrustning. För precis som ett par löparskor eller fotbollsskor kan bli varma och instängda, så kan även utrustning som skridskor och pjäxor börja lukta illa. Och till skillnad från de flesta andra sportskor så kan skridskor och pjäxor inte direkt tvättas i tvättmaskin då och då.  

 Du kanske inte ens tänker på om dina fötter luktar illa ute i kylan eller i ishallen, men då blir du snabbt påmind när utrustningen tas av. Att behöva åka hem från fjällen instängd i en bil fullpackad med illaluktande pjäxor och fötter vill nog de flesta undvika om de kan.  

Tvärtemot vad man kanske kan tro så fungerar ShoeHype lika bra för välanvända och ingrodda sportskor som på skor som kanske inte har lika mycket lukt, bakterier och hudavlagringar. Du behöver bara spraya ytterligare behandlingar om det inte fungerar direkt! Det allra smartaste sättet att få fräscha sportskor är att köpa ShoeHype direkt, så att du kan ta hand om dina fotbollskor, löparskor eller annan utrustning från början. 

 Ge dina skor nytt liv med ShoeHype

ShoeHype är en spray som har dokumenterad effekt mot bakterier och dålig lukt. Med ShoeHype håller din utrustning längre och du slipper köpa nytt bara för att lukten har blivit bestående. Skam och rädsla för illaluktande sportskor eller sportutrustning ska inte stoppa dig från ett aktivt liv med roliga sporter. Välkommen till ditt nya liv med ShoeHype!